hospodářská budova

K domu č. p. 120 přiléhá ze severu užší patrový přístavek bez jakéhokoliv členění, jenž pokračuje přistavěnou přízemní, památkově nehodnotnou budovou a kůlnami, jejichž podélná osa vede paralelně s ul. Hřebíkářskou. Střechy nad jižním a severním křídlem jsou valbové, krytina je maloformátová eternitová taška. K nároží domu č. p. 120 přiléhá hranolový severní pilíř městské brány, dosahující nad úroveň přízemí, který se dotýká sousedního domu č. p. 909. Má kamennou podezdívku, v omítce provedenu pásovou bosáž, z čela přerušenou hladkým vpadlým polem a je shora krytý pískovcovou krycí deskou s pískovcovou koulí s podstavcem. V jednoosém západním průčelí domu je nad pilířem prolomeno jedno okno se šambránou s uchy. Fasáda je vybarvena v zelené barvě, členící prvky jako šambrány, římsy, lizénové rámy a omítka pilíře brány jsou bílé. Sklep pod východním křídlem má novou podlahu a je zaklenutý dvěma poli pruské placky. Druhý sklep uvnitř domu je valený, s hliněnou podlahou. Vstupní síň zaklenuta plackou, místnost po levé straně třemi pruskými klenbami. Vpravo vzadu nástup na schodiště do patra, kde jsou místnosti dnes všechny plochostropé nebo trámové. Bytové jednotky nebyly zpřístupněny. Aktualizace evidenční karty z roku 1986 k nim uvádí: „V patře vpravo 2 + 1 zmodernizovaný byt, vlevo rovněž 2 + 1, ve které při modernizaci odstraněny klenby.“ Krov je vaznicový s ležatou stolicí.