stodola

Stodola uzavírá dvůr na západní straně a je situována na obdélném protáhlém půdorysu. Obvodové zdivo je kamenné, štít cihelný. Část jižní stodoly není zastřešna, zůstaly pouze obvodové stěny tvořící ohradní zdi. Východní dvorní podélné průčelí stodoly se sedlovou střechou je jednoduché hladké, bez okapního žlabu s jedním segmentovým otvorem, se zalomeným nadpražím, které má dva rozdílné tvary oblouků obdobně jako u vjezdové brány. Původní dřevěná vrata. Hrubá bílá omítka místy narušená. Západní venkovní průčelí je prosté hladké bez okapu s narušenou bílou omítkou, místy opadanou. Vpravo jsou vsazeny vlysové dveře. Jižní dvorní štítové průčelí tvoří jen provizorní zabednění prkny v úrovni půdy (krovu), provedené po zboření části krovu na jižní straně stodoly. Severní venkovní štítové průčelí je částečně zasunuto do stávajícího terénu, štít má dva na svislo orientované větrací otvory do půdy, hrubá omítka značně narušená. Po odstranění krovu bylo ponecháno poměrně masivní zdivo obvodových kamenných stěn, které plní z jižní a západní strany funkci ohradních zdí zakrytých taškami. Z dvorní východní strany je zbylá zeď přerušena v místě někdejších vrat do stodoly.