průčelí

Obytné stavení se nachází na pravé straně usedlosti. Průčelí je v přízemí tříosé, sokl vystupuje, pravoúhlá okna mezi čtyřmi širokými lisenami. Štít oddělen pásovou římsou. Štít v obrysu značenými volutami, zakončen segmentem, odděleným římsou. Obrys narušen dvěma odskočeními. Štít je po obvodu lemován lisenami. Ve štítu dvě pravoúhlá okna, lemovaná dvakrám ustupující šambránou. Mezi okny medailon s letopočtem 1856. Ve vrcholovém segmentu obdélné slepé okno lemované lisenou. Nalevo od obytného stavení se nachází branka s vyplněným segmentovým obloukem a pravoúhlým vstupem. Dále vlevo se situována vjezdová brána, jejíž půlkruhové zaklenutí se dvěma zdvihajícími se volutami se nedochovalo. Pilíře zachovány.