Dům č.p. 122

Původně byl dům zadním traktem přináležejícím k čp. 84 (v roce 1921 žádost o udělení nového čp.). Jednopatrový dům na hloubkové parcele má uliční průčelí obrácené západním směrem - je dvouosé ve fasádě žluté barvy s bílými arch. detaily. Na zděném omítaném soklu je posazen v levé ose přízemí segmentem zaklenutý výkladec v plochém vpadlém ostění, stejné rámování má také segmentem klenutý vstup do domu s novodobou dvoukřídlou výplní v pravé ose. Okna patra mají také ploché šambrány, jsou dělena jako okna typu T, ale v horní části nad poutcem jsou členěna na tři tabulky. Fasádu zakončuje trojúhelný štít, ohraničený masivními římsami bez profilace - korunní římsa je prolomena polokruhově zaklenutým okénkem s dvoukřídlou šestitabulkovou výplní. Střecha domu sedlová s hřebenem kolmým na průčelí, krytá bobrovkami.