ohradní zeď se vstupní branou

Ohradní zeď na nepravidelném, přibližně oválném půdoryse s nárožím v severozápadním koutě a pravoúhlým rozšířením v jihozápadním koutě určuje hranice bývalého, dnes již zaniklého hřbitova a současně hranice areálu zámeckého kostela. Na jižní straně byla zeď již z velké části rozebrána, případně krytá terénem. Zeď je vystavěna z lomové ruly, její koruna je kryta pískovcovými deskami. Vstupní brána je umístěna z východní strany, z křižovatky ulic za presbytářem kostela. Brána má nízký půlkruhový bosovaný portál a šindelovou stříšku. Bosáž je v hloubce jen na stojkách. V patě oblouku dvoudílná římska, profilovaná dole oblounem, zespodu podloženým lištkou, horní profilace kymatická. Vrata jsou novodobá laťová. Na severní straně jsou z vnitřní strany ohradní zdi zazděny náhrobníky Evy Buselin a Aloise Robitschke. Další tři desky na stěně kolny. Náhrobník Evy Buselin: Nápisový obdélný náhrobník (v. (92) cm, š. 88,5 cm) s profilovaným okrajem z šedého pískovce, na ploše v řádcích vtesaný nápis kapitálou výšky 7-8 cm: HIER IN DIESEM / GRABE / RUHEN BEGEBEIME / DER FRAU EVA / BUSELIN / SIE ZAEHLTE 47 / IAHRE ALS IHR/ --- // („V tomto hrobě odpočívají ostatky paní Evy Buselin. měla 47 let jako …“). Spodní část desky skryta pod úrovní terénu. Náhrobník Aloise Robitschke (Roubíčka) z Údolíčka (východní část Panského Pole): V profilovaném pískovcovém rámu s uchy (75x74 cm) vsazená deska z bílého vápence (65x67 cm) s vrytým nápisem: Hier ruhet/ ALOIS/ ROBITSCHKE/aus Liebenthal/ geboren am 5 August 180./ gestorben am 27. Mai 1890/ Ruhe sanft// („Zde leží Alois Robitschke z Údolíčka, narozený 5. srpna 180., zemřelý 27. května 1890. Odpočívej v pokoji“), příjmení v ozdobné pásce. Při okrajích desky rytá výzdoba. Jedná se o jeden z nejmladších náhrobníků na hřbitově.