ohrazení hřbitova

Ohrazení vymezuje část hranice areálu farního kostela Všech Svatých. Obíhá zhruba po východní polovině oválného půdorysu areálu. Na severní straně navazuje na otevřenou část areálu v parkové úpravě a na jihu se přimyká k nároží jižně od kostela položené budovy. Na severu začíná kvádrovým pilířkem branky jako podezdívka oplocení, pak kvůli klesání terénu pod oplocením vystupuje tarasní zeď z opracovaných kvádrových bloků, pozvolna nabývající na výšce směrem k východu. Východní a jižní úsek mimo veřejnou komunikaci je vyzděn z lomového kamene. Na jihu zeď vystupuje cca 1 m nad terén, její nejzápadnější úsek je proveden z cihel. Korunu zdi překrývají pískovcové desky, do nich je kotveno železné oplocení tvořené zámečnickou prutovou konstrukcí ze sloupků a prutů s kovanými konci (nasazené kuličky, rozkované hroty). Horní vodorovný prvek je obloukově prohnut směrem dolů. V jižním úseku kovová část plotu chybí a rozpadlá zídka mizí v terénu. Původně končila na zadním nároží sousedního domu, na severní straně zachována pod terénem.