dvorní trakt

Objekt na jižní starně náměstí za kostelem, ve dvoře domu č. p. 70/54 na hradbách. Dvoupodlažní řadový, zděný, omítaný dům na jižní straně hradeb, jižní stěnou postavený přímo na hradbách. Zdivo převážně cihelné. Původně sedlová střecha byla odstraněna a dům je provizorně zakrytý pultovou střechou se sklonem k jihu. Krokve novodobé, obě podlaží plochostropá. V patře jižního průčelí dva okenní otvory s dvoukřídlými okny a poutcem, nad poutcem křídlo bez dalšího dělení, okna mírně za lícem fasády. Na severním, dvorním průčelí uprostřed vstup do přízemí s plnými dveřmi ze svislých prken, se svlakem, vlevo nekryté venkovní schodiště do patra, v patře vstup ze schodiště a jeden okenní otvor s dvoukřídlým oknem s poutcem, bez dělení horního křídla.