Landfrasova tiskárna

Objekt se nachází na území městské památkové rezervace. Areál obsahuje dům, vpravo navazuje na dům kaplička sv. Aloisie, ohradní zeď s brankou a garáží, mezi nimi stísněný dvůr. Nárožní objekt uzavírá jihovýchodní stranu Balbínova náměstí. Jedná se výraznou empírovou stavbu s bohatě členěným hlavním průčelím s portikem. Portikus s dórskými sloupy předstupuje před budovu, vynáší balkónek lemovaný kovaným zábradlím, balkónové dveře jsou lemovány edikulou složenou z pilastrů a zakončenou trojúhelníkovým štítem. Osově souměrné průčelí má na každé straně tři okenní osy, v přízemí je kamenný sokl, fasáda přízemí je členěná pásováním, okna v přízemí jsou šestitabulková, dvojdílná. Přízemí je odděleno kordonovou římsou, okna v patře mají nahoře suprafenestry trojúhelného tvaru, vynesené konzolkami a s florálním rozvilinovým motivem uprostřed. Dvojdílná okna v patře mají pevný poutec v horní třetině, jsou rovněž šestitabulková, novodobá. Valbová střecha je směrem do Balbínova náměstí prolomena čtyřmi novodobými vikýři.