vila

Řadový jednopatrový dům, vybíhá z uliční fronty asi o 1 metr. Dům má průčelí členěno rytmicky na 4 osy. Každé pole je konvexně tvarované a vymezené pilastrem. Průčelní fasáda zdobená vysokým pilastrovým řádem zakončeným klenákem vynášející hojně profilovanou koruní římsu, na kterou navazuje mansardová střecha. Nároží jsou lemovány lizénami. Kolem oken šambrány s ušima. Přízemní podlaží je odděleno kordónovou římsou. V prvním patře nad okenními otvory jsou štukové výseče kasulovitého tvaru. Přízemní okenní výplně jsou tohoto času zazděné, kdysi zamřížované, neboť celé přízemní patro je posunuté o část úrovně parapetu níže než je úroveň ulice. Vstup je z úrovně ulice skrze vrata a dveře v ohradní zídce, velkou kruhovou vjezdní branou a pravoúhlou brankou. Vstup do domu ze západního bočního průčelí pravoúhlým vstupem s kamenným ostěním zdobeným lištou, překlad v horní části segmentově zvlněn.V interiéru jsou v podstatě zachovány původní dispozice s barokním schodištěm a původním klenutím chodeb v přízemí i patře. Klenby valené, dělené pasy, které dosedají na konsolky čabrakových motivů. Na dvoře za ohradní zdí s branou volně stojí pár kamenných sloupků dnes již neexistující brány – hranolové pilíře členěné armováním jsou završeny profilovanými římsovými hlavicemi v horní části tvarovanými do nízkého stanu, na vrcholích kuželky.