zemědělský dvůr s městským parkem

Čtyřkřídlý objekt na lehce obdélném půdorysu - s výrazně protáhlým obdélným dvorem, situovaný na levém břehu Vltavy, je tvořen přízemními a jednopatrovými budovami se sedlovými střechami a klasicistními volutovými štíty. Průčelí budov jsou hladká; dvě liché arkády v západním štítovém průčelí vedle valeně zaklenutého průjezdu do dvora .Dvorní průčelí severního křídla zčásti pokrývá psaníčkové sgrafito; dřevěná pavlač probíhá v patře podél průčelí, které vymezuje na západní straně dvůr.Z prostorů objektu renesančního původu se dochovaly křížovými a výsečovými klenbami sklenuté místnosti; plochostropé místnosti pocházejí pravděpodobně z období klasicistních přestaveb kolem r. 1800. V nedávné době byl objekt adaptován pro ubytovací účely.