měšťanský dům

Nárožní dům stojí na slepé ulici vedoucí z jihozápadního rohu náměstí. Jeho hlavní trojosé východní průčelí se obrací směrem k náměstí. Průčelí člení nárožní liséna a ploché patrové římsy. V přízemí se na severní straně otevírá půlkruhově uzavřený vstup se zbytky staršího kamenného portálu. Nalevo od něj je situován vstup pravoúhlým kamenným portálem s dřevěnými dvoukřídlými dveřmi. Okna prvního i druhého patra jsou pravoúhlá s dělenými křídly, zdobená štukovými šambránami s klenáky. Pod korunní římsou je částečně přiznaná starší sgrafitová omítka. Jižní trojosé průčelí člení ploché patrové římsy. Okna v přízemí i patrech jsou pravoúhlá s dělenými křídly, zdobená šambránami s klenákem. Dům dnes slouží jako kavárna a penzion.