dům

Dvoupatrový řadový dům se sedlovou střechou, s dvojicí sedlových vikýřků s šestitabulkovými okny. Střešní krytina keramická drážkované tašky. Objekt je podsklepený. Jižní fasáda čtyřosá, východní polovina jižní fasády předstupuje o sílu zdiva. V přízemí ve východní krajní ose vjezd se stlačeným záklenkem, uzavřený dvoukřídlými vyřezávanými vraty. V přízemí obdélné výkladce stejných rozměrů jako okna v patře. Patra oddělena kordonovými římsami. Jižní fasáda čtyřosá. V přízemí ve východní krajní ose vjezd se stlačeným záklenkem, uzavřený dvoukřídlými vyřezávanými vraty. V přízemí obdélné výkladce stejných rozměrů jako okna v patře. Patra oddělena kordonovými římsami. Okna dvojitá čtyřkřídlá s poutcem, odsazená, s nadokenními římsami Střecha sedlová, s dvojicí sedlových vikýřků s šestitabulkovými okny. Střešní krytina keramická drážkované tašky. Severní fasáda s dvouosým přístavkem v západní části hladce omítaná, novodobá. Okna čtyřkřídlá s poutcem, odsazená, šestitabulková.