koupelny a šatny

Poměrně drobný přízemní objekt, původně symetrického půdorysu s později dostavěnými přístavbami, přiléhá k západní straně strojovny. Převýšená střední část, krytá sedlovou střechou s tabulovým štítem na západní kratší straně je po podélných stranách doplněna mírně předsazenými křídly s pultovými střechami a příčnými světlíky, později bylo uzavřeno i čelo. Obdélná vyšší průmyslová okna s obloukovými záklenky jsou dnes částečně zazděná nebo změněna. Fasády v režném červeném zdivu jsou členěny pilastry, římsami a okenními záklenky s klenáky. Ze severní strany je zahloubeno schodiště pro vstup do suterénu. Po severní a západní straně jsou přistavěny nižší přístavky. Stavba je ve špatném stavu, dlouhodobě nevyužívaná, podle informací vlastníka je střecha v tak špatném stavu, že znemožňuje vstup do objektu. Fasády ze vstupní strany (západ a jih) jsou překryty reklamními plachtami.