správní budova

Kvalitně řešený objekt v režném červeném zdivu na podélném půdorysu sestává ze dvou částí. Objekt kanceláří je dvoupodlažní stavba, krytá soustavou valbových střech s mírně vystupujícím rizalitem na jihozápadní straně. Fasády jsou členěny okny několika typů, sdruženými úzkými, klasickými dřevěnými s obloukovými záklenky, vysokými průmyslovými ve schodišťovém prostoru. Dekoruje je kazetové členění v meziokenních plochách. Vstup s předsazeným zádveřím na vysokém soklu se schodištěm je umístěn v rizalitu. Nižší objekt dílen se sedlovou střechou je přisazen k severozápadní straně. Podélné fasády jsou rytmizovány obdélnými průmyslovými okny, členěnými do rastru, štítová fasáda má nad vraty termální okno. Velkoryse řešený schodišťový prostor kancelářské části s kovaným modernistickým zábradlím, kamennými chody, šestiúhelníkovou dvoubarevnou dlažbou s bordurou a kazetovými dveřmi je obnoven. Objekt je po r. 2000 využíván jako sídlo firmy, v části přízemí kancelářské části je restaurace. K jihovýchodní straně byla přistavěna pergola, v r. 2008 pak k severovýchodní straně hotel, pojatý v novodobém tvarosloví, oddělený proskleným krčkem. Dílenská část je dále využívaná jako dílna.