měšťanský dům

Jednopatrový nárožní dům o pěti okenních osách v patře a čtyřech okenních osách v přízemí. Fasáda je plochá s kamennými podokenními římsami. Okna mají jednoduché rámování, v patře ploché šambrány, v přízemí s vystupujícím páskem. Portál ve druhé ose zleva má kamenné stojky se štukovým segmentovým záklenkem. Místnosti v přízemí jsou zaklenuty českými plackami do pasu, pouze jeden prostor je zaklenut valeně. Dřevěné schodiště s kuželovým zábradlím vyúsťuje v horním plochostropém mázhauzu. Přilehlé prostory jsou zaklenuty českými plackami a pruskými klenbami. Pouze při hlavním průčelí je situována plochostropá místnost se třemi dřevěnými profilovanými trámy. Menší místnost při dvorním průčelí je zaklenuta valeně.