dolní zámek

Z objektu je zachována jižní tarasní zeď z lomového kamene s pozůstatky základových partií jižního zámeckého křídla. Severní stranu tvoří vysoká tarasní zeď z lomového kamene, která je ve střední části prolomena vestaveným barokním objektem, ze kterého jsou zachovány obvodové zdi do výše 2. nadzemního podlaží, jižní nádvorní stěna je členěna středovým vstupem a po stranách okny v kamenných barokních ostěních s ušima a podokenními římsami. Ve východní části je pod tarasem umístěn sklep, valeně klenutý, přístupný z nádvoří polokruhově zaklenutým širokým otvorem. Ze západního křídla jsou dochovány pouze nevelké základové partie, především na jižní straně. Nádvoří byla na východní straně rovněž uzavřena zdí, zčásti dochovanou.