panský dům

Objekt stojí na severozápadní straně nedaleko ohradní zdi. Panský dům je patrová budova stojící na obdélném půdorysu, krytá valbovou střechou. Bosované přízemí a patro rozděluje průběžná patrová římsa. Vodorovné členění je zakončeno korunní římsou. Podélná průčelí budovy jsou rozdělena třemi bosovanými lizénami. Lizénový rámec rozděluje průčelí do dvou částí. Větší část průčelí je tvořena pěti okenními osami, druhá část dvěma. Hlavní průčelí směřující k zámku má v každé okenní ose okno ve špaletách rámované šambránou s podokenní římsou, v druhé okenní římse se nachází jedno slepé okno. Obě patra jsou řešena stejně. V poslední okenní ose se v přízemí nachází dveřní otvor s jednoramennými dřevěnými dveřmi. Protilehlé průčelí dodržuje schéma hlavního průčelí. V první a druhé okenní ose jsou okna v patře slepá a v přízemí se nachází dveřní otvor. V páté a šesté ose jsou také v patře okna slepá a v šesté ose se v přízemí nachází další dveře. Boční průčelí jsou členěna bočními pilastry, mají bosované přízemí, na které navazuje průběžná patrová římsa, a jsou zakončena korunní římsou.