ohradní zeď s bránou a brankou

Ohradní zeď uzavírá v oválu takřka celý areál kostela Všech svatých (kromě malého úseku na severovýchodě). Je vyzděna z nepravidelného lomového zdiva. Zakrytí koruny zdi je řešeno dvěma způsoby – koruna východní části zdi je překryta žulovými zákrytovými deskami, v přední část zdi (na severu až jihovýchodě) je zákryt po rekonstrukci řešen naplocho položenými cihlami s vnějším sklonem. Pilířová brána prolamuje ohradní zeď hřbitova před západním průčelím kostela. Tvoří jí dvojice zděných omítaných pilířů, které vrcholí pultovou stříškou s vnějším sklonem a osazenou cihlami. Brána je uzavřena novodobými dvoukřídlými kovovými vraty. Křídla brány jsou osazena v pilířích do vysekaných nik, které umožňují otevření brány do většího úhlu. Na severovýchodní straně zdi se nachází zděná branka s přímým překladem, ve které je segmentově ukončený otvor. Koruna je ukončena pultovou stříškou s vnitřním sklonem a osazena cihlami.