ohradní zeď

Ohradní zeď je postavená z lomového kamene a opatřená omítkou s hrubým povrchem. Šířka zdi je 550-700 mm. Na západní straně je připojená ke kostelu. V tomto úseku se nacházejí dvě pilířové brány s jednoduchými kovovými vraty. Masivní pilíře mají nahoře kamennou desku, která se směrem vzhůru konkávně zužuje do tupé špičky. Otvor brány jižně od kostela je širší, vrata jsou zde dvoukřídlá. Brána severně od kostela je užší, s pouze jednokřídlými vraty. Třetí brána je situována ve východní části severního úseku ohradní zdi. Její pilíře vyrůstají z ohradní zdi do poměrně velké výšky, korunu mají krytou mírně přesahující deskou. Zeď vně sloupků je prohnutě vyvýšená. Mezi sloupky jsou dvoukřídlá jednoduchá kovová vrata.