boží muka

Na trojboké podnoži se nachází trojboká zděná boží muka s mírně předstupujícím soklem. Stěny božích muk jsou členěny nárožními pilastry s římsovými hlavicemi nesoucími římsová kladí. Dříky pilastrů člení obdélné vpadliny. Pilastry vymezují pole prolomená nikami zaklenutými stlačenými oblouky s vysokými klenáky s fasetovou bosáží, pod nikami se nachází profilované parapetní římsy. V nikách se nachází malby (s náměty patrně Panny Marie, Nejsv. Trojice a sv. Antonína Paduánského). Pole po stranách nik dělí římsy na spodní část s obdélnými vpadlinami s fasetovou bosáží a horní cvikly opět prolomené vpadlinami. Pod parapetními římsami jsou pručelí božích muk prolomena pravoúhlými vpadlinami původně s malbami, které jsou již nezřetelné. boží muka jsou završena silně vyloženou profilovanou římsou nesoucí trojbokou stanovou střechu, z níž vyrůstá dvouramenný kříž.