nájemní dům

Řadový 3 patrový 6 osý nájemní dům. Přízemí členěno soklem, v němž jsou situovány obchody. Pravoúhlý vstup v 6. ose, okna ve zvýšeném přízemí dvojdílná ve středním rizalitu trojdílná. Fasáda členěna rýhováním, lizénami s vpadlými výplněmi, kolem středních oken pravoúhlé konzoly, jež nesou rizalit. Kordonová římsa odděluje 1. a 2. patro, ve středu vystupuje rizalit se dvěma trojdílnými okny, v nároží vždy dvě pravoúhlé okenní osy, nároží ukončeno lizénami se stylizovanými hlavicemi s terčíky. Okna 1. patra rámována hladkými šambránami s konzolami , jež nesou parapetní římsy oken 2. patra. V pruzích mezi okny pravoúhlé výplně s rýhováním. Ve výplni obdélníková deska s přetínaným kosočtvercovým ornamentem. Kolem oken hrubá omítka s pásem akantové vlny propojujícím okna 2. patra. Kordonová římsa nese 3. patro. Okna v rizalitu trojdílná s parapetní římsou na konzolách, rámována hladkou šambránou s klenákem, na hladkou římsu s vejcovcem je napojen lichoběžníkový nadstavec se stylizovaným secesním oknem a dekorem. Dvojdílná pravoúhlá okna mají v parapetu pravoúhlou vpadlinu s naležato položeným kosočtvercem. Fasáda zdůrazněna lizénovými rámy s klenáky a hladkou římsou. Podstřešní římsa s mutuly nese sedlovou střechu.