nájemní dům

Řadový pěti podlažní nájemný dům o čtyřech okenních osách. V přízemí na osu prolomený pravoúhlý vstup lemovaný kónicky se zužující se špaletou. Jedna čtvercová okenní osa v přízemí přebudována na vstup do komerčních prostor a jedna na garáž. V přízemí sokl vyrovnávající terénní nerovnosti pojednán teracem. Fasáda přízemí hrubá, v 1. – 4. N.P. hladká. Architektonickým prvkem hladké fasády jsou čtvercová vyloženou parapetní římsou a nadokenní římsou s hrubou omítkou. Plocha mezi okny hladká. Fasáda ukončena profilovanou římsou, na níž je nasazeno střešní patro s čtvercovými okny, zdobenými trojúhelníkovým frontonem. Plocha kolem oken pojednána pálenými bobrovými taškami lemovanými lezénovým rámem. Dvorní fasáda: hladká členěná pouze pravoúhlými okenními otvory.