nájemní dům

Řadový dvoupatrový dům se zvýšeným přízemím a pětiosou uliční fasádou s mělkými bočními rizality o jedné okenní ose. V ose přízemí s pásovou bosáží umístěn vysoký úzký vstup v edikulovém portále se segmentovým frontonem a kartuší s písmenem S a letopočtem 1899 ve vlysu. Dvoudílná obdélná okna v rizalitech sdružená do čtyřdílných, která jsou v přízemí s bosovanými šambránami s klenákem a obdélnými parapetními výplněmi. První patro odděluje kordonová římsa. Okna obou pater v mělkých špaletách, na průběžné podokenní římse, s plastickými šambránami s ornamentálním válcovým květinovým dekorem v suprafenestrách. V prvním patře se takto ztvárněná okna střídají s okny v pilastrových edikulách, která jsou i v rizalitu, ovšem se segmentovým frontonem. Fasádu obou pater člení obložení na způsob bílých cihel, rizality nepravá pásová bosáž. Kruhové větrací otvory půdního polopatra provedeny s plastickým dekorem. Nad rizality nízká atika s postranními nástavci. Sedlovou střechu domu nese korunní římsa na konzolách.