nájemní dům

Řadový pěti podlažní nájemný dům s asymetricky umístěným pravoúhlým vstupem půlkruhově završeným. Dům je devíti osý, v deváté ose s pravoúhlým vstupem s novodobými kovovými prosklenými dveřmi. V parteru pásová bosáž prokládaná hladkými pásy. Okny jsou zasazena do špalety se segmentovým zaklenutím a klenákem ve vrcholu. Profilovaná rpůběžná římsa odděluje kladí, na nějž navazuje průběžná kordónová římsa, oddělující 1. a 2. N.P. s pravoúhlými okny, lemovanými hladkou šambránou s vyloženou nadokenní římsou. Okna 1. N.P. leží na profilované římse, okna 2. N.P. na parapetní římse na konzolách. Plocha fasády členěna pásovou bosáží, ukončena hladkou římsou nesoucí třetí N.P. s pravoúhlými okny půlkruhově zaklenutými. Okna jsou lemována profilovanou šambránou s klenákem ve vrcholu. Plocha hladká, ukončena podstřešní profilovanou římsou na listovím zdobených konzolách. Ve střeše nadstavba novodobého průběžného čtvrtého patra s pravoúhlými okny. Střecha sedlová, střešní krytina nezjištěna.