nájemní dům

Řadový čtyř podlažní 7 osý nájemní dům. Přízemí s pásovou bosáží hrubou omítkou a se symetricky umístěným pravoúhlým vstupem, flankovaným dvěma novodobými pravoúhlými vstupy, přebudovanými z okenních os. Ostatní okenní osy v přízemí zvětšeny na výkladce. Před hladkou kordónovou římsu, oddělující 1. patro jsou předsazeny pilastry s kompozitní hlavicí. 1. patro s kvádrovou bosáží s hrubou omítkou, okna pravoúhlá, centrální okenní osa zazděná. Pilastry přecházející až do 1. patra, nesou konzoly se lvími hlavami, podpírajícími pravoúhlý balkon. Kordónová římsa mezi 1. a 2. patrem je zdobena vejcovcem a zubořezem. Okna ve 2. patře pravoúhlá, zdobená profilovanou šambránou s ušima a parapetní římsou na volutových konzolách. Přes 3.-5. osu průběžný pravoúhlý balkon s kovovým zábradlím s květinovými motivy. 4. okenní osa půlkruhově zaklenutá je slepá, rámovaná profilovanou šambránou. Okna jsou flankována karyatidami, které podpírají kladí, ukončené konzolovou římsou ve střední části segmentovitě vypjatou. Ve 3. patře se nad segmentovým obloukem nachází pravoúhlá konzola se sochou Flóry. Okna 3. patra pravoúhlá, lemovaná profilovanou šambránou s ušima. Pod okny profilovaná římsa na volutových konzolách. Fasáda ukončena zubořezem a profilovanou podstřešní římsou na konzolách, zdobených listovím. Střecha sedlová, střešní krytina nezjištěna. Dvorní fasáda hladká, členěná pouze pravoúhlými okny.