nájemní dům

Řadový pěti podlažní nájemný dům se symetricky umístěným pravoúhlým vstupem půlkruhově završeným. Dům je devíti osý. V přízemí pásová bosáž, střídající se s vodorovnými hladkými pásy. Nad pravoúhlými okny a hlavním vstupem ( s novodobými kovovými prosklenými dveřmi) klenák s drsnou omítkou. Profilovaná kordónová římsa nese hladké kladí, na něž dosedá opět profilovaná římsa, oddělující 1. a 2. N.P. Plocha pojednána hladkou vodorovnými pásy. Okna pravoúhlá, v 1. N.P. dosedají na průběžnou římsu a jsou lemována hladkou šambránou. Okna 2. N.P. s parapetní římsou na konzolách, lemována profilovanou šambránou s ušima a obdélným ornamentem v suprafenestře. Průběžná hladká římsa nese 3. N.P. s pravoúhlými okny půlkruhově zaklenutými. Okna zdobena profilovanou šambránou a klenákem ve vrcholu. Fasáda završena profilovanou římsou a na ní navazují podstřešní profilovanou římsou na konzolách. Ve střeše průběžná novodobá nadstavba. Střecha pultová, střešní krytina nezjištěna.