skladiště

Dřevěný přízemní objekt obdélného půdorysu se soklem z kamenného režného zdiva (ne zcela podařené zdivo kyklopské), pod sedlovou střechou krytou na koso kladenými čtvercovými osinkocementovými šablonami, jejíž krokve a vaznice mají profilovaná zhlaví. Stavba je rámové konstrukce, v horní části bedněná svisle s přelištováním, v části dolní bedněná vodorovně na sraz. Východní a západní podélná průčelí jsou stojkami rámu rozdělena do pěti polí, z nichž v prostředním jsou posuvná dvoukřídlá rámová vrata o čtyřech výplních, před nimiž jsou zachovány rampy se schody na levé straně. Severní a jižní boční štítová průčelí jsou stojkami rámu rozdělena do tří polí. Uprostřed těchto průčelí jsou „tovární“ okna o 4x6ti tabulkách. Severní průčelí má přelištováním opatřeno i vodorovné bednění, rovněž tak i severní část průčelí západního.