stéla s reliéfem Nejsvětější Trojice a s oplocením

Volná plastika tvaru náhrobku s reliéfním výjevem mariánské korunovace, stojící v zahrádce mezi stromy. Materiálem pískovec. Obdélného půdorysu, s jedním schodem tvořícím základ. Sokl tvaru jednoduchého kvádru je zakončen rovnou profilovanou římsou. Vpředu v mělké nice je opatřen reliéfem. Svatý Jan Nepomucký v kněžském rouchu svírá krucifix. Pod nikou je nečitelný text psacím písmem. Nad skosením římsy soklu je umístěn vysoký kvádr deskovitého tvaru, osazený reliéfem s hlavním výjevem. Po stranách je rámován dvěma pilastry zakončenými palmetovou hlavicí nesoucí masivní profilovanou hlavní římsu, vpředu vzdutou do půlkruhového oblouku a s lístkovou ozdobou na vrcholu. Vrch je oplechován. Vysoký reliéf na čelní stěně zobrazuje korunování Panny Marie. Madona uprostřed klečí na oblacích s pěti hlavičkami andílků. Hledí vlevo proti pohybu těla a sepjatých rukou. Po stranách jsou k ní nakročeni- vlevo Ježíš Kristus v řasnatém rouchu, který svírá levou rukou kříž; vpravo Bůh Otec. Oba přidržují nad hlavou P. Marie korunu, nad ní je zobrazen Duch Svatý a paprsky. Nahoře v oblacích čtyři hlavičky. V oblouku pod hlavní římsou je umístěno Boží oko s paprsky.