kostel Všech svatých

Orientovaná podélná jednolodní stavba s odsazeným kněžištěm přibližně čtvercového půdorysu, k jehož severní zdi přiléhá čtyřboká sakristie a k západu dlouhá obdélná loď. Nad lodí vyrůstá z hřebene střechy dřevěná polygonální lucerna. V hladkých fasádách kněžiště a východní části lodi prolomena úzká okna s půlkruhovým záklenkem, v přístavku okna kruhová. Vstup do kostela je v ose západního průčelí, původní portál téměř v ose jižní zdi staré části lodi. Kamenné ostění portálu s lomeným záklenkem je členěno dvojím vyžlabením, profilace vybíhá z hranolové patky. Kněžiště zaklenuto jedním polem křížové klenby, masivní dvakrát vyžlabená žebra klínového profilu se protínají v talířovém svorníku s hladkou plochou a dvojím nízkým podseknutím. V severní zdi kněžiště se nachází pozdně gotický sedlový portálek s protínajícími se pruty, který vede do sakristie zaklenuté valeně s dotýkajícími se výsečemi. Kněžiště se otevírá do plochostropé lodi (rovný podhled na vysokém fabionu) masivním zděným lomeným vítězným obloukem. V západní části lodi je dřevěná hudební kruchta. Na podlaze lodi položeny opukové dlaždice.