zámek

Barokní zámek se nachází v jižní části areálu a na jižní straně k němu přiléhá kostel sv. Jakuba Většího. Jedná se o jednokřídlou dvoupatrovou budovu se sedlovou střechou s volskými oky. Východní hlavní průčelí směřuje do čestného dvora, je tvořeno dvaceti okenními osami a je členěno pilastry a sdruženými pilastry a průběžnými patrovými římsami barevně odlišenými od okolní stěny. Okenní otvory v přízemí jsou obdélné a ohraničené šambránami. Okenní otvory v patře jsou též ohraničeny šambránami, mají nadokenní a parapetní římsu s obdélnou dvoukřídlou výplní. Okenní otvory ve druhém patře jsou zhruba čtvercové s šambránami s parapetní římsou. Mezi patry se pod okny nachází štuková obdélníková pole. Ve třetí a čtvrté ose zleva se v přízemí nachází vstupní portál s pilastry tvořené patkou a hlavicí s pásovou bosáží. Portál je završen prolamovaným frontonem. Výplň tvoří mohutné dřevěné dvoukřídlé dveře. V páté ose zleva se nachází obdélný dveřní otvor s jednokřídlou výplní a se světlíkem. V sedmé, dvanácté a sedmnácté ose jsou zdvojená okna. Protilehlé západní podélné průčelí je tvořeno stejným počtem okenních os jako průčelí východní a je členěno patrovými kordonovými římsami. Devátá až jedenáctá okenní osa se nachází ve vloženém štítu s trojúhelným zakončením, který je členěn čtyřmi pilastry. Štít je bosovaný, má představěný balkon a je prolomený třemi zaklenutými otvory. V páté okenní ose zleva se v přízemí nachází zaklenutý dveřní otvor s cviklem a je zakončen římsou. Celé průčelí je zakončeno římsou s ornamenty. Severní štítové průčelí je dvakrát odstupňované a je zakončeno římsou. Průčelí je členěno dvěma okenní osami. V patře se nachází v obou osách obdélná okna ohraničené šambránami a v druhém patře jsou v osách čtvercová okna s šambránami. Ve štítu se nachází dva malé okenní otvory. Jižní průčelí přiléhá ke kostelu sv. Jakuba Většího.