sýpka

Dvoupatrová obdélná hladce omítnutá budova s mansardovou střechou s volskými oky, na kterou navazují dvě hospodářské budovy. První hospodářská budova navazuje na štítové průčelí, druhá budova na podélné průčelí. Jihozápadní průčelí budovy je průčelím hlavním. Budova vyrůstá z terénu a horizontální členění je zakončeno korunní římsou. Průčelí je vertikálně členěné pěti okenními osami. V osách jsou v každé etáži okenní otvory, v přízemí jsou okenní otvory větší obdélné a se šambránami, v druhé a třetí etáži jsou okna menší. V první ose zleva se v přízemí nachází dveřní otvor s jednokřídlými dveřmi. Osy jsou v zásadě řešeny stejně. Okenní výplně jsou novodobé vsazené do hloubky špalety v hnědém dřevěném profilu. Boční průčelí je tvořeno dvěma okenními osami, které v zásadě dodržují řešení os na hlavním průčelí. Stavbu lemuje jednoduše profilovaná korunní římsa. Střešní rovina je v nižší etáži mansardové střechy zhruba nad okenními osami doplněna o volská oka. Krytinu tvoří režná pálená taška. Povrchová úprava fasády je žlutá.