měšťanský dům

Nárožní jednopatrová budova na půdorysu písmene L se dvěma arkýři na nárožích směřujících na náměstí. Přízemí směrem do náměstí členěno 4 arkádami, dnes zasklenými, ve kterých se dnes nachází výlohy a vstupy do obchodů. Fasáda hladká se 4 pravoúhlými okny se šambránou a návojovou parapetní a nadokenní římsou v prvním patře. Půlkruhové arkýře na nárožích mají po 3 oknech (tyto jako na fasádě), Arkýře zastřešeny helmou s hroty. Valbová mansardová střecha se čtyřmi dvojokny směrem do náměstí. Boční fasáda se 7 okenními osami (viz okna do náměstí) a jedním renesančním půlkruhově zaklenutým portálem s kamenným ostěním, který je zdobený rozetami. V interiéru na některých místech zachovány křížové klenby, jinak plochostropé. V průchodu zachován portál s několikačetným nápisem 1578.