vstupní brána

Zděná vstupní brána umístěná v oplocení západní hranice areálu. Segmentově klenutý vstup rámují dva boční pilíře. V profilovaném překladu v místě hlavic pilířů pamětní nápis s vročením stavby: L.P. 1913. Brána ukončena trojúhelníkovým nástavcem s jednoduchým křížem ve vrcholu. Zdobena geometrickými ornamenty provedenými ve štuku a kontrastem hladkých a drsných ploch omítky. Na bránu navazuje zhruba tři metry na každou stranu zeď ohraničená z každé strany pilířem. Zeď dekorují na každé straně dva plastické obdélníky, ve kterých se uplatňují osmiúhelníky provedené zdrsněnou omítkou. Pilíře i zeď jsou korunovány římsou. Architektura je omítnuta světlou omítkou. Vrata jsou dvoukřídlá, kovová, v dolní části plná, v horní části ze svislých prutů doplněných ozdobnými tvary.