dům

Patrový zděný dům s mansardovou střechou, postavený na obdélném půdorysu v řadové zástavbě. Severní štítové průčelí se obrací do ulice Růžové, jižní do zahrady. S průčelí s atikou je rozšířeno v západním směru o přístavbu vedlejšího traktu. Fasáda s hladkou omítkou je po stranách členěna lizénami navazující na vodorovný pás oddělující atiku. Trojúhelná atika s oblým zakončením je opět členěna dvěmi lizénami. Ve střední časti atiky je umístěno půlkruhově zakončeným okno a štukový reliéfem s florálním motivem. Střední část vodorovného pásu pod atikou vyplňuje štukový reliéf korunovace Panny Marie. V patře se nacházejí čtyři okenní osy, přičemž čtvrtá osa patří přistavěnému traktu. V přízemí jsou dvě okna podél vstupních dveří a malé okénko v přistavěném traktu. Rokokově tvarované dveře rámové konstrukce jsou umístěny v pískovcovém, pravoúhlém portálu s klenákem. Na klenáku jsou vytesány iniciály I. H. (Ignaz Höring). Novodobá okna jsou dřevěná, dvojitá, dvoukřídlá s členěním do šesti polí. J průčelí obrácené je opatřeno hladkou omítkou s růžovým nátěrem. Okna jsou vsazená novodobá vyklápěcí.