reprezentativní dům

Jedná se o třípodlažní budovu s valbovou střechou krytou pálenými taškami bobrovkami a osazenou průběžnými pultovými vikýři. Monotónnost rozsáhlé hmotově jednolité stavby je zmírněna nárožním arkýřem s datací „1929“ a schodišťovými trojúhelně ukončenými rizality vytaženými nad střechu. Budova je zajímavá především svou nápadnou zdobností ve stylu art deco, která je ještě podpořena červeno bílou barevností ve hmotě probarvených omítek Trranova. V suterénu, který směrem do náměstí vystupuje nad úroveň terénu, byla umístěna pravděpodobně pivnice (dnes restaurace). V části patra s výkladcovým zasklením byla pravděpodobně umístěna kavárna. Zbylá dvě podlaží a pravděpodobně i podkroví byly využity k bydlení. Okna objektu jsou špaletová čtyřkřídlová s dolním křídlem děleným na tři tabulky. Exteriér objektu je dochován včetně původních dveří, mříží apod.