malá tribuna

Víceméně přízemní ve střední části jednopatrový objekt na protáhlém obdélném půdorysu s výrazným předsazeným středním rizalitem uprostřed východního průčelí a dvěma nižšími původně otevřenými bočními rizality předstupujícími před východní průčelí. Ze západní strany je určujícím prvkem od terénu stoupající stupňovitá nezastřešená elevace tribuny ke stání přerušená uprostřed otevřeným průjezdem. Nad východní částí průjezdu a středního rizalitu je situován převýšený částečně k západu otevřený prostor orchestry zastřešený železobetonovou skořepinou čtvrtkruhově vybíhající z východní plné stěny. V přízemí je objekt řešen jako symetrický příčný trojtrakt s v ose umístěným širokým průjezdem. Po stranách průjezdu jsou v prostoru rizalitu umístěny prostory toalet. Protáhlá boční křídla rozdělená uprostřed částečně otevřeným prostorem průjezdu jsou řešena jako konstrukční podélný dvoutrakt. Ve východním traktu je umístěna široká podélná chodba osvětlovaná vysoko umístěnými pásovými okny. Ve východním traktu jsou nízké nepřístupné prostory pod elevací tribuny. Strop přízemí je tvořen rubovou stranou železobetonové monolitické konstrukce stupňovité elevace klesající k západu pod úhlem cca 35°. Hlavní východní průčelí obrácené do ulice U Stadionu je podélně obdélné, v zásadě dvouetážové. V ose je výrazně předstupující převýšený rizalit s vraty průjezdu v ose. Při nárožích předstupují nižší rizality. Střední rizalit je tříetážový. V přízemí je široký podélně obdélný vjezd s původními dvoukřídlými vraty. V bočních polích etáže jsou dva reliéfní kamenné reliéfy jásajících sportovců. Etáž je ukončena odstupněnou římsou přerušenou výběhy rubových žeber střechy. Střední etáž je plná rozdělená vertikálními žebry na čtyři pole. Horní etáž je tvořena čtvrtkruhovým průběhem střešní skořepiny traktovaným opět rubovými žebry. Boční křídla jsou vertikálně dělena polopilíři převyšujícími mírně průčelí a vrcholícími kovovými vlajkovými žerděmi. Horizontálně je průčelí děleno pásovými okny pod předloženou patrovou římsou přízemí a zapuštěnou korunní římsou. Boční rizality jsou děleny na tři výškově obdélné plné lisenové rámce. Původně se jednalo o odlehčené otevřené brány. Boční průčelí sledují tvar elevace, jsou nečleněná a jejich horní část tvoří zděný parapet zábradlí. Boční průčelí orchestry jsou členěna pouze odstupněnou patrovou římsou. V horní etáži jsou v západní části pravoúhle vybraná.