boží muka

Boží muka se nacházejí u okresní požární stanice v ulici Plynárenská ve Všebořicích. Boží muka jsou zděná, omítaná a na vrcholu zakončena hranolovou lucernou s mělkými obdélnými nikami po stranách. Objekt je opatřen bílým vápenným nátěrem. Vrcholová kaplice je zakončena sedlovou stříškou, pokrytou pálenými taškami typu bobrovka. V nikách se nacházejí obrazy na plechu s biblickými výjevy - jihovýchodně směrem na Bukov Kristus na kříži s Pannou Marií a sv. Janem, severovýchodně směrem na Skorotice sv. Anna s Pannou Marií čtoucí z knihy, severozápadně směrem na Varvažov sv. Josef s Ježíškem na ruce a jihozápadně směrem na Všebořice sv. Jan Nepomucký. Dřík památky je v polovině opatřen profilovanou římsou. Sokl je jednoduchý, hranolový, s římsou bez profilace.