hrad, zřícenina

Hrad má dvoudílné řešení, mezi předhradím a vlastním hradem je příkop široký 26 metrů, hluboký 8 metrů. Vedení přístupové cesty je nejasné. Předhradí mí protáhlý, pětiboký tvar, od šíje je odděleno příkopem (cca 12-13 metrů) místy tesaným ve skále. Po obvodě místy nepatrné zbytky zdiva, stopy zástavby pouze v čele předhradí. na východě zřetelný val dělící úžlabinu vodoteče na dva příkopy. Příkop mezi předhradím a oválným jádrem je hluboký 8 metrů, po bocích uzavřen valy, zřejmě uzavírajícími nádrž užitkové vody. Jádro hradu se rýsuje ve zdivu ve tvaru obdélníka 25 x 15 metrů, vzadu zřejmě nevelký palác, před ním intimní nádvoří. V terénu modelované plošiny na severu, jihu a severovýchodně (zde se zbytky zdiva) svědčí o parkánech a terasách. Bližší dispoziční řešení není možné bez archeologického výzkumu.