vila

Jednopatrová zděná a zčásti podsklepená stavba mírně obdélného půdorysu z omítaného cihelného zdiva. Střecha objektu je valbová, krytá plechovými šablonami, schodišťový rizalit má střechu stanovou, zakončenou bodcem. Omítaná komínová tělesa byla podle projektu opatřena secesně formovanými hlavami, současná podoba komínů je zjednodušená. Jižní průčelí je pojato kombinací symetrického členění v úrovni přízemí a patra a asymetrického pojetí v rovině podkroví. Přízemí je rozčleněno třemi segmentově zaklenutými okny. Jednotlivá okenní pole oddělují pilastry s vegetabilně zdobenými hlavicemi. Plochy fasádních polí jsou pojednány ve strukturované omítce. Patro je odděleno kordonovou římsou, nad pilastry přízemí jsou provedeny mělké niky. Plocha fasády je členěna geometrickým rastrem. Okenní osy v úrovni patra jsou vyplněny sdruženými okny v jednoduchých šambránách. V úrovni podkroví je jižní průčelí završeno štítem z dřevěným hrázděním a čtyřdílným dvojitým oknem. Na štít navazuje pultový vikýř s nepůvodními okny. Druhé hlavní průčelí je průčelí východní, které je řešené také asymetricky. Zdůrazňuje jej střední mělký rizalit, završený v úrovni patra arkýřem a v rovině podkroví štítem. Ve štítě je segmentové francouzské, segmentově zaklenuté okno se vstupem na terasu, umístěnou na vrcholu arkýře. V ploše štítu je umístěn reliéf v podobě koše s vegetabilní či florální výzdobou (?). Štít flankují nárožní věžice. Struktura východní fasády je obdobná jako v případě fasády jižní. V přízemí se jedná o strukturovanou fasádu, rytmizovanou pilastry s hlavicemi, nad kordonovou římsou jsou nad těmito pilastry umístěny mělké niky a fasáda patra je členěna geometricky. Původní dvojitá okna mají jednoduché šambrány. Z doby, kdy dům vlastnil Armand Gogiet a jeho rodina pochází monogram AG na jihovýchodním nároží domu. V sousedství tohoto znaku je na východní fasádě v úrovni přízemí nápisová deska s obtížně čitelným nápisem Armand Gobiet. V rovině podkroví je u jihovýchodního nároží hrázdění z podkrovní nástavby. Severní průčelí domu člení symetricky umístěný schodišťový rizalit s nárožními opěráky. K východní části je provedena přístavba bočního vstupu a k západní části přiléhá přístavba lékárny. V úrovni nad přízemím je průčelí dochováno.