zámek

Zděná dvoupodlažní stavba stavba trojkřídlé dispozice na složitém půdorysu. Centrální křídlo obdélného půdorysu zastřešeno strmou valbovou střechou s pálenou krytinou, na hlavním průčelí se vstupním štítovým rizalitem, po jeho stranách dvojice sedlových vikýřů s předsazenými vazbami se zkrácenými věšadly. Hlavní průčelí sedmiosé v rytmu 1-1-3-1-1, okenní otvory výškově obdélné, nad okenní zaloamovanéí římsy. Výplně dřevěné špaletové, dvoukřídlé členěné na šest tabulek. Vstup v ose průčelí v předstupujícím rizalitu s obdélným portikem na dvou pilířích otevřeným arkádami se segmentovými oblouky. Pilíře hranolové s kamennými dříky v nároží s vloženými sloupky s hlavicemi. Na portiku v 2. NP balkon s kamennými sloupky a kružbovým parapetem. Hlavní vstupní otvor obdélný uzavřený segmentem. Štít s předsazenou okrajovou vazbou se zkráceným věšadlem, štít bedněný s přelištování, ukončený na čtyřech dřevěných ústupkových konzolách. Prosvětlen třísoým palladiáským oknem. Omítky hladké, fasády členěné na V a Z průčelí předstupujícím soklem a pokapní římsou. V a Z křídla zámku na půdorysu písmen "T", sedlově zastřešené, štíty bedněné s předsazenými vazbami.