činžovní dům

Dvouposchoďový dům se sedlovou střechou je orientován vstupním širším okapovým průčelím ke komunikaci. Na fasádě hlavního průčelí se z části dochoval štukový secesní dekor, v přízemí je uplatněna štuková pásová bosáž. Fasádu dále člení kamenný sokl, kordonová římsa dělící přízemí a první patro, parapetní římsy, profilovaná hlavní římsa, čtyři pilastry se zdobnými hlavicemi. Některá okna jsou pravoúhlá, některá završená segmentem, některá polokruhem. Vstupní portál završený polokruhem má na čelní straně v horní části rostlinnou secesní výzdobu; vitráž v nadsvětlíku s nápisem SALVE je rovněž secesní, také dveře jsou původní. Dvorní fasáda je jednoduchá. V interiéru se dochovalo původní dekorativní zábradlí s kovanými motivy květin, barevné rostlinné motivy jsou uplatněny na vitrážích oken, vstupní dveře do bytů původní, vyrobené v secesním stylu.