zvonice

Zděná patrová zvonice čtvercového půdorysu při západní hranici zaniklého hřbitova. Přízemí zvonice je částečně utopeno v terénu, adaptován na kapli, původně se zde nejspíš nacházel průjezd. V exteriéru jsou jednotlivá průčelí hladce omítnutá, vrchní vrstvu tvoří štuk z roku 1972. Pod vrchní vrstvou se dochovaly pravděpodobně ještě původní hladké vápenné omítky, v severozápadním nároží jsou viditelné fragmenty rytého kvádrování. Vstup v západním průčelí je obloukově zaklenutý, dveře dvoukřídlé rámové s kazetovými výplněmi- novodobé ze 70. let 20. století, stejně jako okno ve východním průčelí. Vstupní dvířka do patra ve východním průčelí jednokřídlá svlaková s kovanými pásovými závěsy a trámkovou zárubní (z konce 19. století).