kaple

Zděná omítaná kaplička s polygonálním závěrem a sedlovou závěrovou střechou (malé šablony sedlového eternitu). Situována při cestě, ze západní strany sevřená schodištěm o osmi stupních, od východu nízkou zídkou. Uliční (severní) fasáda je členěna nepravou rustikovou bosáží, ve středu je lomený štukový portálek se zbytky dvoukřídlých dřevěných dveří (dříve zřejmě členěny ve spodní části obdélnou vpadlinou, v horní části byly zřejmě proskleny. Nad portálkem v omítce vytažený latinský kříž s jetelovým zakončením ramen. Ostrý trojúhelníkový štít ukončuje profilovaná římsa, která obíhá celou stavbu. Další fasády hladké. Plochostropý interiér je půdorysně obdélník s okosenými rohy, značně poškozené omítky nesou zbytky dekorativní malby, podlaha betonová.