Sobkův palác

Zděná omítaná jednopatrová řadová budova s podkrovím a mansardovou střechou s vikýři a taškovou krytinou. Průčelí je rytmizováno okenními osami v rytmu 3-1-3, střed tvoří mělký rizalit s kamenným portálem flankovaným polopilíři s volutami a štukovou výzdobou, ve cviklech andílci nesoucí římsu. Nad portálem je balkón s tepanou mříží a pilíři zdobenými kamennými vázami. V korunní římse je v oválné, štukovým dekorem zdobené kartuši umístěn obraz Madony malovaný na plechu. Půlkruhově vypjatý úsek římsi zdobí dvojice putti nesoucích korunu. Rizalit vrcholí mansardovou nástavbou ukončenou trojúhelným štítem s aliančním znakem stavebníka. Parter členěn horizontálními pásy, patro vertikálními úzkými vpadlinami. Obdélná okna v přízemí mají štukem zdobené klenáky, nadokenní římsy prvního patra (rovné a segmentově vypjaté) jsou zdobeny bohatým štukovým dekorem – mřížkou, květy, festony a andílčími hlavičkami. Vjezd do dvora z boční strany je uzavřen barokní tepanou mříží.