kostel sv. Mikuláše

Jednolodní obdélná stavba s užším pravoúhlým presbytářem se sakristií při jeho severní straně, s hranolovou věží v západním průčelí. Stěny lodi trojosé, presbytář jednoosý, s velkými kasulovými okny se šambránami (střední okna v lodi zazděná). Stěny členěny lisénovými rámci s hladkou omítkou, plochy stěn omítané hrubě. Střecha valbová, krytá bobrovkami. Obdélná sakristie s okosenými nárožími, také s valbovou střechou krytou bobrovkami. Západní průčelí členěno dvojitými nárožními pilastry nesoucími trojúhelný štít s elipsovým oknem uprostřed. Jednoduchý pravoúhlý vstupní portál, nad ním uprostřed průčelí kulaté okno s plochou šambránou. Hranolová věž nad průčelím vystupuje o patro nad střechu kostela, má nárožní pilastry nesoucí hlavní římsu s vysokým vlysem. V každé straně po jednom půlkruhově zaklenutém okně se šambránou a klenákem. Střecha věže cibulová, s makovicí a křížkem na vrcholku, krytá plechem.