synagoga

Podélná jednolodní stavba s pravoúhlým závěrem na vysoké podezdívce, prosté průčelí s formami sklonku baroka. Při nároží dvojice toskánských pilastrů ve vysokém řádu, dvojice shodně řešených půlkruhově završených vstupů, nad nimi stejně zaklenutá okna. Trojúhelný štít se střední plochou vymezenou toskánskými pilastry. Vnitřní podélný jednolodní prostor je zaklenutý půleliptickou valenou klenbou rozdělenou pasy do tří travé, zdobených ve vrcholu profilovanými zprohýbanými zrcadly. Stěny člení pod pasy ploché pilastry, vystupující z vysokého soklu. Nad okny klenbu prolamují trojboké výseče. Dřevěná tribuna bývala nesena trojdílnou pilířovou arkádou, nyní zaslepenou. Podkruchtí s rovným stropem.