zámek se zahradou

Uprostřed obce v malém parku stojí dvoupatrová, zčásti podsklepená budova zámku (st. p. 1) ze smíšeného zdiva s vápennou omítkou. Barevnost: bílá, architektonické články a přízemí okrové. Je to obdélná stavba s asymetricky umístěným schodišťovým rizalitem na západním průčelí a s pětibokou, lehce převýšenou věží při jv. průčelí. Vnitřní dispozice je dvoutraktová, se vstupní síni uprostřed východního traktu, V podélném směru je trojtraktová. na východě zámku se rozkládá francouzská zahrada přibližně čtvercového půdorysu - dnes zdevastovaná (st. p. 1). Zbytek plochy zaujímal anglický park s ojedinělými vzrostlými stromy, taktéž zanedbaný (poz. parc. 380). Celý areál je obehnaný vysokou kamennou omítnutou ohradní zdí (st. p. 1 a poz. parc. 380).