kostel českobratrský

Obdélná jednolodní dispozice se západní předsíní a ochozem po celém obvodu, krytým pultovou stříškou. Objekt kryt sedlovou střechou se šindelovou krytinou se štíhlým vysokým sanktusníkem nad presbytářem, zakončeným kalichem. Střešní krajinu prolamují čtyři vikýřová obdélná okénka na obou stranách, seřazená v jedné úrovni vedle sebe. Objekt ohrazen laťovým plotem se sedlovou šindelovou stříškou. Vstupní branka mezi zděnými pilíři rovněž kryta sedlovou šindelovou stříškou. Západní průčelí prolomeno obdélným oknem, zakončeným stupňovitě. Vstupní čyřkřídlé dřevěné dveře, nad nimi citace Zjevení Janova: Aj, stánek Boží s lidmi. Loď prolomena širokými obdélnými okny. Presbytář zakončen pravoúhle, za ním prostora sakristie, polygonálně zakončená, prolomena třemi okenními otvory. Na jižní i severní stěně při sakristii dvě přístavby schodiště. Západní předsíň od lodi oddělena prosklenou stěnou. V presbytáři a lodi na celém stropě je přiznána konstrukce - vazníky. Na západní straně kruchta s varhanami od Josepha Gartnera z r. 1848, převezenými z Rybníčků u Příbrami. V závěru kazatelna a menza, nápis s textem apoštolského vyznání víry. Obklady ze smrkového dřeva provedl stolař Kraus ze Stříteže. Nápisy provedl Jiří Zejfart.