činžovní dům

Dvoupatrová řadová budova (dnes na nároží) na obdélném půdorysu s nárožními rizality. Horizontálně je uliční fasáda členěna do několika pásů. Nad tmavým soklem je rýhodané přízemí, které je od následujících pater odděleno průběžnou římsou. První a druhé patro je opticky propojené výraznými ráhovanými lisénami. Vertikálně je fasáda dělana na 1+3+1 okenní osu, přičemž okrajové osy v rizalitech obsahují vždy sdružená okna. Okna v přízemí půlkruhová s archivoltami ukončenými kapkami a s maskaronovým klenákem. Okna v prvním patře jsou pravoúhlá v čabrakovité šambráně s ušima a kapkami, s průběžnou parapetní římsou, a s maskaronem v suprafenstře završené segmentovou římsou. Okna dhuhého patra také pravoúhlá, v čabrakovité šambráně s ušima a s kapkami, ve vrcholi s kleníkem zdobeným rolverkovým motivem. V meziokenní ploše v prvním plastická výzdoba se splétaným monogramem, která probíhá prvním i druhým patrem. Profilovaná korunní římsa nese sedlovou střechu. Nad nárožními rizality segmentově zakončené štíty, v nichž prolomena pravoúhlá okna. V přízemí v ose fasády portál půlkruhově zaklenut. Portál je tvořen pilastry a plasticky pojednanou supraportou s geometrickým a rostlinným dekorem, do nějž je zapomponiováno domovní čislo 260. Zadní fasáda jednoduchá, bez architektonického dekoru.