měšťanský dům

Jednopatrový dům na obdélníém půdoryse. Fasáda do náměstí je horizontálně členěna na přízemí zýrazněné pásovou rystikou, první patro, oddlělené od přízemí kordonovou, zalamovanou římsou, a parapatnní římsou, mezi miniž podokenní balustrády. Pod střechou profilovaná římsa k konzolami a zubořezem. Vertikálně je fasáda rozdělena ústředním rizalitem, který zvýrazněn pásovou rustikou i v prvním patře a po stranách má falešné armování). Po stranách rizalitu po jedné okenní ose. V přízemí v okenní ose výklady s prosklenými vstupy do obchodů. Na ose prolomený segmentový portál s kartuší nahoře. Okna prvního patra pravoúhlá se šambránami, nad okny fronton spočívající na volutových konzolách (v 1. a 3. ose trojúhleníkový, nad ústředním oknem segmentový s ženskou hlavičkou ve vrcholu). Pod okny kuželové parapetní výplně. Střecha sedlová, na osu průčelí vikýř s volutovým štítem, v jehož středu prolomeno pravoúhlé okno. Vikýř dále zdoben pilastry s římsovými hlavicemi. Dvorní průčelí hladké s novými typovými okny a s dřevěnou pavlačí. V interiéru místnosti plochostropé.